• 210 9210504

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

MondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
11:00
12:00
13:00
17:00
18:00
19:00
20:00
20:30
21:00

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

  • Cross Training με Χριστόφορος Βαρσόπουλος, από 11:00 έως 12:00
  • Tae Kwon Do Αγωνιστική ομάδα με Χριστόφορος Βαρσόπουλος, από 12:00 έως 13:00
  • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (FITNESS KIDS)Τα παιδιά της σχολικής ηλικίας χρειάζονται σωματική δραστηριότητα για να χτίσουν δύναμη, συντονισμό και εμπιστοσύνη - και να θέσουν τα θεμέλια για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Παίρνουν επίσης περισσότερο έλεγχο σχετικά με το πόσο δραστήριοι είναι αυτοί. Τα παιδιά πρέπει να έχουν πολλές ευκαιρίες να συμμετέχουν σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων, αθλημάτων και παιχνιδιών που ταιριάζουν στην προσωπικότητα, την ικανότητά τους, την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους. Τα περισσότερα παιδιά δεν θα ενοχληθουν με μια ημερήσια δόση γυμναστικής, όσο είναι διασκεδαστικό.Με την αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας με εκπληκτικά ποσοστά, οι γονείς και οι φροντιστές πρέπει να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην προστασία της υγείας των παιδιών. Η κατανάλωση υγιεινών τροφών αποτελεί βασικό παράγοντα για τη διατήρηση της συνολικής ευημερίας τους. Αλλά, αυτό πρέπει να εξισορροπηθεί με την τακτική σωματική άσκηση.
    Τα παιδιά που είναι σωματικά ενεργά σε τακτική βάση θα αποκομίσουν τεράστια οφέλη. Μελέτες έχουν δείξει ότι: Είναι λιγότερο πιθανό να γίνει υπέρβαρο Έχετε μειωμένο κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη Μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα και μειώνουν την αρτηριακή πίεση Έχουν υψηλότερη αυτοεκτίμηση και μειωμένη συχνότητα κατάθλιψης και άγχους Είναι πιο πιθανό να δημιουργήσουν ισχυρά οστά και μυς Είναι πιο προσεκτικοί στο σχολείο.Καθε Σάββατο λοιπόν περιμενουμε τους μικρούς μας φίλους στο Σύλλογό μας στις 13:00!!
    με Χριστόφορος Βαρσόπουλος, από 13:00 έως 14:00

 

*Οι εμφανιζόμενες ώρες είναι οι ώρες έναρξης των προγραμμάτων. Αν σε μία ώρα εμφανίζονται δύο προγράμματα σημαίνει ότι πραγματοποιούνται ταυτόχρονα στην αίθουσα μας.